kenapa aku?


Selalu orang tanya,kenape aku poyo?Jarang senyum?Pandang orang pun macam nak makan?Jawapan aku senang,aku Tak nak expose siapa diri aku sebenarnya..Aku pun sekali-sekala nak hipokrit..Hahaha..Tapi sekarang sudah ada kesannya.aku tak pandai nak senyum dah..Ketawa pun aku macam orang jahat kt TV..Tapi tidak mengapa,aku selesa begini,ku bangga sendiri,Tak susahkan sesiapa.Aku pn tak pandai nak mengadu masalah aku ngan orang..Aku suka pendam..Makan sendiri,tanggung sendiri.Kerana selama ini aku hanya sendirian sahaja didunia ini.Keluarga aku pun tak tahu langsung samada aku sakit,sedih,kecewa dan sebagainya..Jiwa aku kosong.Hidup aku lebih untuk membuat orang lain gembira tapi tidak aku..Lagi satu la,aku tak percaya seorang manusia pun kat dunia ini..Even orang tu rapat dengan aku.Kegembiraan aku ialah aku tidak susahkan sesiapa kat ini..




Bibir ku tersenyum,mata ku gembira,


Hati ini luluh,perasaan ku kecewa,


siapa yang tahu?Tidak seorang pun.




Aku bukan merungut,aku bukan mengeluh,jauh sekali mengadu,sekadar mengisi sesuatu di dalam blog ini..Bukan kerana ego seorang lelaki....




My tears with blood,sadness in my life,no need to ask,no need to advise..




 

2 Responses to kenapa aku?

  1. JaWaHiR_18 Says:
    nape nak hidup cam sorang2 je..
    sharing is caring tau..
    love is sharing...
    jgan sampai ter'egoistik' sudah eh..
    hehehe~
  2. Nox Says:
    Aku nak letak nama kau dalam Suicide Watch, parah ni. Bertindak sebelum terlambat...