Benda dan seseorang yang aku lupakan.

Well,aku ada idea walau aku tau aku nak tutup blog ni..Ini bukan luahan hati aku sebenarnya..Aku just nak tulis jek apa yang terlintas di kepala ni.Bukan aku nak "Ji-money" Or "menji-duit" kat blog ni..Aku dah lupakan seseorang dan sesuatu dalam hidup aku..Aku ingat susah nak buang perasaan tu tapi rupanya senang sangat..Caranya,buat tak tau jek ngan hal tu..





Terima Kasih...

 

1 Response to Benda dan seseorang yang aku lupakan.

  1. Nox Says:
    Tak payah padam brader. Kalau ada idea baru lu buat posting